Team

Rosan de Lange
marketeer

Rosan de Lange helpt Suzanne met de online en offline marketing en met de website van SUZA training en coaching. Ze heeft de HBO-opleiding Commerciële Economie en de Master Marketing Management aan de Tilburg University gevolgd.

Daarna werkte Rosan op de afdeling Marketing van Parfums Christian Dior. Momenteel werkt Rosan, naast SUZA training en coaching, bij marlies|dekkers als Channel Marketeer.

Frans van Griensven - een volle neef – is de co-trainer bij Suzanne voor de vierdaagse training. “Onze samenwerking is spontaan ontstaan vanuit beider interesse in hoe je jezelf kunt veranderen, verbeteren en ondersteunen”, vertelt Frans. “En zodoende de baas worden van je eigen bestaan.”

Frans werkt al vele jaren in de psychiatrie. Hij is momenteel sociaal psychiatrisch verpleegkundige ambulant in een Amsterdamse crisisdienst. “Verder ben ik gestalttherapeut en heb ik ervaring in vooral relatietherapie. In de training van Suzanne sluit ik aan bij wat zich voordoet. Ik begeleid samen met haar het proces.”

Frans van Griensven
co-trainer