Persoonlijkheidstraining
Cento per Cento

In deze persoonlijkheidstraining vind je zelfbewustwording, mentale kracht en levensvreugde.

Tijdens vier dagen sta je stil bij jezelf, laat je oud zeer achter je, maak je een reis naar jouw kwaliteiten en kom je erachter wat jou tegenhoudt om te doen wat je zo graag (anders) wilt doen.

Het resultaat van de training is rust in je hoofd, meer energie en focus en de capaciteit om echt te leven en werken vanuit je kracht en dit ook vast te houden. Misschien is dat laatste nog wel het meest waardevolle! Het verandert je leven in positieve zin en geeft je stapsgewijs inzichten. Gun jezelf deze ervaring van volledige rust en energie.

Sinds 2014 wordt de training met succes in Nederland gegeven. In Duitsland hebben circa vierduizend mensen de training naar een zelfverzekerd en zelfbewust leven met succes doorlopen.

100% van je eigen capaciteiten benutten.
Ga voor 100% Cento per Cento.

Datum en tijd 2018:

 • Woensdag 7 maart 18.00 uur t/m zondag 11 maart 14.00 uur
 • Woensdag 5 september 18.00 uur t/m zondag 9 september 14.00 uur

“Voel me rustiger,
zelfverzekerder en meer ontspannen.”

Kwaliteit van leven
met sprongen vooruit.”

Meer ervaringen...

Belasting voordeel voor particulieren
Individuen kunnen de kosten van de persoonlijkheidstraining
Cento per Cento aftrekken van de inkomstenbelasting. Voor de actuele regelingen verwijzen we naar www.belastingdienst.nl

Meer informatie?
Bel vrijblijvend: 040-2064144 of 06-20138114
Of mail naar: info@suzatrainingencoaching.nl

Bekijk hier ook de flyer.

4 dagen die je leven veranderen

 • Een weg naar mentale kracht
 • Meer zelfbewustzijn en zelfvertrouwen
 • Work-life balance

Tijdens deze training staan de belangrijkste elementen van je persoonlijkheid centraal en wordt je leven onder de loep genomen. We focussen op het bewuster worden van je sterke kanten. Tevens worden eventuele zwaktes en onvolkomenheden aan het licht gebracht.

Daarnaast is de training een appél aan jezelf;

 • zelf verantwoordelijk zijn voor je gezondheid
 • zelf verantwoordelijk zijn voor je persoonlijke succes
 • zelf verantwoordelijk zijn voor je work-life balance.

Ik werd in 1994 attent gemaakt op deze training door een vriendin uit Keulen. Zij had de training doorlopen en vertelde erg enthousiast over de inhoud, toepasbaarheid en diversiteit van de training. ”Suzanne”, zei ze tegen mij, “ik zou er mijn vakantie voor laten schieten”. Nieuwsgierig heb ik me aangemeld en de training in oktober 1994 in Duitsland gevolgd.

Mede door deze training heb ik me van gediplomeerd balletdanseres, -lerares en choreografe omgeschoold en gespecialiseerd in het mentaal coachen en trainen van een ieder die met meer zelfbewustzijn en levensvreugde wil leven. Dit doe ik al vijftien jaar met erg veel plezier en succes.

Sinds 2014 heb ik de eer deze waardevolle persoonlijkheidstraining in Nederland te geven, onder licentie van dr. Wolfgang Merz. Op deze manier kan ik mijn ervaring als gediplomeerd trainer met jullie delen. Het gaat om een allesomvattende training op basis van ervaringsleer. Het mooiste cadeau, dat je jezelf of een dierbare kunt geven!

Gedurende deze persoonlijkheidstraining hoef je niets anders te doen dan naar jezelf te kijken en te luisteren. De training vindt plaats in Landgoed Huize Bergen te Vught, waar een monumentale villa uit 1916 verscholen ligt in een prachtig park met eeuwenoude bomen. Voor een heerlijke lunch en diner wordt gezorgd. ’s Ochtends staat er een gezond ontbijt voor je klaar. De omgeving biedt de broodnodige rust en maakt de persoonlijkheidstraining meer dan compleet.

Datum en tijd 2018:

 • Woensdag 7 maart 18.00 uur t/m zondag 11 maart 14.00 uur
 • Woensdag 5 september 18.00 uur t/m zondag 9 september 14.00 uur

Locatie
Huize Bergen in Vught

Investering 4-daagse persoonlijkheidstraining:
€ 880,- en overnachting/volpension

Betaling in termijnen mogelijk.

Maximaal 10 deelnemers

Overnachting en volpension:

 • Vier overnachtingen in éénpersoonskamer met badkamer.
 • Vier maal ontbijt, lunch, diner.
 • Onbeperkt gebruik koffie, thee en water.
 • €431,95 (te betalen bij incheck Landgoed Huize Bergen)

Voor meer informatie over de training mail naar: info@suzatrainingencoaching.nl.