"Cento per Cento"
Ervaringen

Wat anderen zeggen over: Cento per Cento, persoonlijkheidstraining

Meer informatie?
Bel vrijblijvend: 040-2064144 of 06-20138114
Of mail naar: info@suzatrainingencoaching.nl

“ Je kunt iets bereiken wat je nog nooit bereikt hebt,
....als je iets doet wat je nog nooit gedaan hebt.”

‘Intense, harde en liefdevolle reis naar mijzelf’ Gaby

“Ik ben veranderd. Ik merk het en verbaas mij erover. De ‘stormen’ zijn er nog wel, maar ik reageer anders. Ik blijf heel dicht bij mijn gevoel en kijk realistischer naar situaties. Negatieve dingen die op mijn pad komen, pak ik snel aan. Ik voel beter wat ik wil en wat voor mij belangrijk is. En ik laat veel sneller los.

Ik zorg eindelijk goed voor mijzelf en neem voldoende rust. Ook laat ik dingen makkelijker over aan een ander en laat ik staan wat ik voorheen MOEST doen van mijzelf. Ik ben makkelijker geworden: ach, morgen weer een dag. Ik maak me niet druk om de rommel, maar doe gezellig een spelletje met mijn kindjes.

Het is prachtig weer en ik ga lekker met hen naar buiten. De rest komt straks wel.

Ik ben eerlijker naar mijzelf en mijn omgeving gaan kijken. Ik hoef geen masker meer te dragen en doe dat dan ook niet. Ik ben namelijk gewoon al leuk. Ik ben het waard om lief te hebben en geliefd te worden.

Jeetje, ik heb jarenlange therapie achter de rug. Werkelijk alles heb ik geprobeerd. En nu, na deze persoonlijkheidstraining, heb ik in vier dagen mijzelf eindelijk geaccepteerd. Dit is het dus: houden van jezelf.

Natuurlijk, het blijft steeds hard werken. De weerstand blijft komen, in welke vorm dan ook. Maar mijn zelfvertrouwen en zelfacceptatie zijn er nu en gaan niet meer weg. Hun afwezigheid heeft mij enorm in de weg gezeten.

Ik ben dankbaar, trots en blij dat ik mijzelf deze vier dagen heb gegund. Dat ik deze mooie, bijzondere, intense, harde, maar liefdevolle reis naar mijzelf aandurfde. Dankjewel hiervoor.”

Gaby

‘Ik sta weer rechtop’ Mirjam

“Stress, verdriet, angst, slapeloosheid, het eeuwige ‘denken’.... Dit alles maakte dat ik steeds minder grip op mijzelf en mijn leven had. Zo kon het niet langer. Omvallen was geen optie. Dus besloot ik de hulp van Suzanne in te roepen. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb.

Na de eerste coachsessie voelde ik mezelf al zoveel beter. Bovendien had ik direct veel aan de handvatten die ik meekreeg. De vierdaagse persoonlijkheidstraining daarna was intensief, soms confronterend, maar bovenal erg leerzaam.

Het resultaat? Ik sta weer rechtop en met beide benen op de grond. Ik voel me veel rustiger, zelfverzekerder en meer ontspannen. En ik krijg steeds meer de regie over mijn eigen leven terug.”

Mirjam

‘Intensieve en boeiende ontdekkingsreis’ Frans, Gestalt-therapeut

“Een intensieve en boeiende ontdekkingsreis naar mijn mogelijkheden en onmogelijkheden. Als deelnemer kwam ik in een flow van sensaties en ervaringen,

die ik normaliter niet tegenkom. Als medebegeleider zag ik veranderingen bij de deelnemers in inzichten, ervaringen en gedrag ontstaan.

Dat gaf bij hen verdieping en vertrouwen om nieuwe wegen in te slaan die in ieders leven van belang zijn.”

Frans

‘Ik ga er weer voor’ Ulrike

“De persoonlijkheidstraining heeft me veel veranderd. Ik ben opener geworden, met oog voor mijn gevoelens. In mijn werk ben ik veel meer opbouwend aanwezig. Ik ga er weer voor. Tot genoegen van mijn collega’s en leidinggevenden.

De oefeningen en confronterende vragen van Suzanne hebben mij een spiegel voorgehouden. Ze hebben me geleerd om mij te richten op de werkelijke vragen in het leven.

In vier dagen is mijn kwaliteit van leven met sprongen vooruit gegaan.”

Ulrike

‘Je leert jezelf kennen en accepteren’ Vrouw, 39 jaar

“Door een aantal gebeurtenissen in mijn leven was ik negatief en onzeker geworden, ten opzichte van alles en iedereen, vooral van mezelf. Na een aantal één-op-één sessies met Suzanne ging het al stukken beter, mede dankzij de handvatten die ze me aanreikte. Om de puntjes op de i te zetten, heb ik de persoonlijkheidstraining “Cento per Cento” gevolgd. Nu ben ik veel zelfverzekerder.

Ik heb meer eigenwaarde, sta sterker in mijn schoenen en heb weer plezier in het leven. En ik sta meer open voor anderen. Ook voor mezelf! Door deze training word je uit de negatieve spiraal gehaald. Je focust op de positieve dingen van jezelf en in het leven. Oud zeer wordt verwerkt. Ja, het is een zeer intensieve training.

En je wordt af en toe met je neus op de feiten gedrukt. “Cento per Cento” is absoluut de moeite waard. Je leert jezelf echt kennen en accepteren. Je ziet alle deelnemers tijdens deze training groeien. Ik raad iedereen dan ook aan om deze ontdekkingsreis te gaan maken. ”

Vrouw, 39 jaar

‘Opbouw training zit perfect in elkaar’ Mark

“Zeer goede training, super trots en blij dat ik hem gevolgd heb. Ik heb aardig wat handvatten en inzichten gekregen die ik kan toepassen in mijn privéleven. De eerste week ging super, de weken erna zakte ik wel iets weg. Maar door dingen gewoon te doen en over mijn problemen te blijven praten, kom ik steeds een stapje verder.

Suzanne is enorm enthousiast en de opbouw van deze training zit perfect in elkaar. Dat had ik pas door toen ik bij de allerlaatste oefening helemaal stuk ging. Daarvoor zat ik steeds zo op het randje. Maar echt mijn complimenten, dat ik door deze training ben gaan inzien en een gigantische bevestiging heb gekregen

dat ik exact het juiste pad aan het bewandelen ben om weer helemaal bij mezelf te komen. Dit heeft zeker nog veel tijd nodig, maar stapje voor stapje komen we hier bovenop. Ik doe namelijk zulke goede dingen. Daar heeft deze training zeker aan bijgedragen.”

Mark

‘Ik ben zelfbewuster geworden’ Vrouw, 24 jaar

“Na 2,5 week gaat het goed met mij. De beste verandering tot nu toe is dat ik rustiger ben geworden en dingen beter los kan laten. Ik heb deze week een sollicitatiebrief verstuurd, iets wat ik voor de training niet gedaan zou hebben.

Ik zag een kans voorbij komen en heb die ook meteen gepakt (niet eerst gedacht dat het toch niet ging lukken). Daarnaast heb ik ook al meerdere keren hulp gevraagd, o.a. bij het schrijven van de sollicitatiebrief en voor het doen van wat klusjes in huis.

Ik ben zelfbewuster geworden en daar ben ik blij mee..”

Vrouw, 24 jaar

‘Ik wil het, ik kan het en ik doe het’ Anoniem

“Dankzij de inspirerende vierdaagse training en de toegewijde coach Suzanne, kan ik fysiek veel meer (aan) dan ik veronderstelde. Bovendien heb ik ervaren dat ik mijzelf mentaal positief kan coachen in plaats van mezelf negatief toe te spreken.

Ik wil het, ik kan het en ik doe het. Ik wist natuurlijk wel dat dit beter werkte. Maar het kwam er gewoon niet van om structureel constructief te denken. Ten slotte heb ik geleerd dat ik mijn emoties heel goed kan reguleren en zo evenwichtig weer in mijn kracht kan komen.

Het draagt allemaal bij aan mijn zelfbeeld en zelfwaardering. Daardoor gun ik het mijzelf om daadwerkelijk de beste versie van mijzelf te worden, en een gezond en gelukkig leven te creëren met familie en vrienden.”

Anoniem (uit privacy redenen)

‘Rust en inzicht gekregen’ Lenny, Ondernemer

“Een eyeopener. De training heeft me rust en inzicht gegeven en helpt me de juiste koers te blijven varen.

Daarnaast was het bijzonder om de andere mensen in de groep te leren kennen. Dat voelt als een nieuwe vriendenkring.

Echt een aanrader, deze training. Ik zou er zelfs vakantiedagen voor opofferen.”

Lenny

‘De regie over mijn leven weer terug’Inez, Redactrice

“Het was erg bijzonder en intens. Ik heb voor mijn gevoel heel veel geleerd. Suzanne wist bij ons allemaal binnen te dringen en de dingen waar we tegenaan lopen en liepen te benoemen.

Al na een paar dagen merkte ik dat ik er veel baat bij heb. Ook mensen mét genoeg zelfvertrouwen raad ik deze training aan.

Je krijgt de regie over je leven terug, in plaats van je te laten leiden door negatieve factoren.”

Inez

‘Meer energie en betere uitstraling’Elly, Verpleegkundige

“Meestal denk je er met een beetje rust wel doorheen te komen. Maar vaak val je sneller terug dan je denkt. Ik had een zetje nodig om deze training te gaan volgen, want ik denk altijd eerst aan een ander en daarna pas aan mezelf. Het werd echter tijd dat ik ook eens aan mijzelf ging denken en een training ging doen waarvan ik mijn verdere leven profijt zou hebben. Dus ik zei JA tegen Suzanne.

Het was zeker zwaar. Je kijkt diep naar jezelf en ervaart wat je minder goede punten zijn. Ook kunnen er dingen aan de orde komen waar je anders nooit over praat, maar waarmee je in je onderbewustzijn toch veel meer bezig bent dan je denkt. Door naar mezelf te kijken, door te voelen en te ervaren wat het met me doet, voel ik me na deze vier dagen opgeruimd, ontspannen.

En ik sta sterker in mijn schoenen. Ik hoor zelfs uit mijn omgeving en op het werk dat ze de verandering aan me merken. Ik kom liefdevol voor mezelf op, heb meer energie en een betere uitstraling. Dat geeft een enorme boost om op deze manier door te gaan.”

Elly

‘Tools om je valkuilen te herkennen’ Marieke, manager

“Weer thuis na een4-daagse marathon in de vorm van een soort retraite. Het was zwaar, confronterend, bizar, bijzonder, mooi, emotioneel, waardevol en ontzettend leerzaam. Had niet gedacht na de tweede dag dat ik dit na afloop zou zeggen.

Maar ik kan je echt aanbevelen deze 'reis' eens in je leven 'te boeken'. De rust, het verlichte gevoel en de tools die je hebt gekregen, helpen om in het dagelijks leven je valkuilen tijdig te herkennen en bij te sturen.

En gelukkig mag je vallen en opstaan. De oefeningen, aantekeningen, ervaringen en meditatie geven kracht om je doelen te realiseren.”

Marieke

‘Voel me veel vrijer’Vera

“Door de vele gevarieerde lichamelijke oefeningen ben ik op punten gestoten waarvan ik niet wist dat ze me belasten.

Alleen door mijn leven te veranderen, kon ik ze verhelpen. Met hulp van Suzanne is dat gelukt.

Met als resultaat dat ik me nu veel vrijer voel.”

Vera

‘Effectief geholpen’ Carla

“Iedereen moet een kans in het leven krijgen om echt te werken aan zichzelf.

De 4-daagse training “Cento per Centro” is daarbij de beste gids tot zelfkennis. De training heeft mij uiterst effectief geholpen.

Geholpen om in het dagelijks leven dichter bij mijn ware persoonlijkheid te komen.”

Carla

‘Geleerd welke sterke punten ik heb’ Sarah

“Ik heb geleerd welke sterke punten ik heb. Verder ben ik het leven anders gaan waarderen, meer gaan genieten.

Als je jezelf beter wilt leren kennen, is deze training een aanrader. En Suzanne?

Je merkt dat ze veel plezier heeft in wat ze doet.”

Sarah

‘Mensen vinden me zelfbewuster geworden’ Peter

“Ik had constant het gevoel aan de verwachtingen van anderen te moeten voldoen. Van collega’s, maar ook van vrienden en mijn gezin. Eerlijk gezegd ontleende ik er mijn eigenwaarde aan. Dat hield ik op den duur niet vol. Ik werd langzaamaan futloos en tegelijkertijd innerlijk onrustig, angstig, soms ook agressief.

Ik voelde me ontevreden, de lol ging er af. Met de 4-daagse persoonlijkheidstraining "Cento per Cento" heb ik dat rigoureus aangepakt. Ik weet nu precies wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. Mensen vinden me zelfbewuster en zelfverzekerder geworden. Plezieriger ook, meer ontspannen in de omgang.

Ik bereik ook meer. Hoe ik tegenwoordig omga met de ‘eisen’ van mijn omgeving? Nou, die pak ik gewoon op. En als het echt niet kan, geef ik dat rustig aan.”

Peter