PERSOONLIJKHEIDSTRAINING
Cento per Cento

Geef jezelf Persoonlijkheidstraining cadeau
Er zijn duizend en één redenen waarom je niet in staat bent om optimaal te genieten van het leven. Met de intensieve persoonlijkheidstraining Cento per Cento ruim je elke barrière op.

 

Tijdens Cento per Cento ga je vier dagen lang met je lichaam, geest en gevoel aan de slag. De oogst? Jouw leven weer helemaal in balans. Vitaal, zelfbewust en vol zelfvertrouwen.

 

Jouw training
Tijdens Cento per Cento ga je met talrijke oefeningen en technieken fysieke en mentale grenzen verleggen onder leiding van Suzanne en haar team. Daardoor ben je in staat, verborgen en opgesloten, gevoelens te leren (her)kennen en toe te laten. Er volgt een grote schoonmaak van blokkades die ervoor hebben gezorgd dat jouw gevoelens – woede, verdriet, angst én vreugde – vast zijn komen te zitten in je lichaam. Je ervaart je eigen kracht en komt tot volledige zelfacceptatie. Dat vormt de basis van een vitaal en opgewekt leven.

 

Waarom (bijna) 4 dagen?
Deze periode heb je nodig om oud zeer achter te laten, tot rust te komen en te achterhalen wat je tegenhoudt om te doen wat je graag (anders) wilt doen. Om echt te leren leven en werken vanuit je kracht en dit ook vast te houden.

100% toewijding?
Cento per Cento betekent dat je er 100% voor gaat. 100% commitment, een mooie kans om jouw problemen aan te pakken en je capaciteiten te benutten. Lukt dit? Dan is Cento per Cento het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven!

 

Eerstvolgende datum 2019
6 – 10 november (woensdag 18.30 uur t/m zondag 14.00 uur)
Locatie: de monumentale en rustiek gelegen villa Huize Bergen in Vught.

 

Kosten
€ 1.320,- p.p.  (zakelijk excl. btw)
Inclusief vier overnachtingen in éénpersoonskamer met badkamer.
4 x ontbijt, lunch, diner.
Onbeperkt gebruik koffie, thee en water.

 

Betaling in termijnen mogelijk.
Vraag ook naar de package deal van SUZA training en coaching.
Belasting voordeel, kijk bij www.belastingdienst.nl

 

Meer informatie
040-2064144 of 06-20138114 of [email protected]

Bekijk hier ook de flyer.

“Voel me rustiger,
zelfverzekerder en meer ontspannen.”

“Kwaliteit van leven
met sprongen vooruit.”

Inschrijven

Bedrijfsnaam
Naam *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoon
E-mail *
Geboortedatum
11 + 7 = *
* Verplicht

Deelname en annuleringsvoorwaarden
Je plaats is definitief gereserveerd als je registratie is ontvangen. Je ontvangt dan een schriftelijke bevestiging met de eerste informatie. Als de training is volgeboekt, word je onmiddellijk op de hoogte gebracht.
Annulering
Als je je inschrijving annuleert, wordt een bedrag van € 100 in rekening gebracht. Indien de annulering plaatsvindt later dan 30 dagen vóór de start van de training, wordt 100% van de trainingskosten in rekening gebracht. In geval van voortijdige beëindiging van de training is de vordering tot terugbetaling van de nog verschuldigde kosten ongeldig. Annulering van de training door SUZA training en coaching is altijd mogelijk, bijvoorbeeld als het aantal deelnemers te laag is. In dit geval wordt het volledige bedrag terugbetaald; verdere claims zijn uitgesloten.
Let op!
Deelname aan de training is vrijwillig. Iedereen draagt ​​de volledige verantwoordelijkheid voor zichzelf en hun acties tijdens de training. Een gezondheids- of ongevallenverzekering door de organisator vindt niet plaats. Om methodische redenen is de voortdurende aanwezigheid van alle deelnemers vereist. De trainingen zijn geen vervanging voor therapeutische of medische behandelingen. Als je een psychiatrische, psychotherapeutische of medische behandeling hebt, bespreek de deelname aan de training dan vooraf met je arts of therapeut.
De kosten voor volpension dienen rechtstreeks bij de trainingslocatie te worden voldaan. Als de annulering later dan 8 dagen voor het begin van de training plaatsvindt, kunnen de kosten voor volpension rechtstreeks in rekening worden gebracht door de trainingslocatie.