PERSOONLIJKHEIDSTRAINING
Cento per Cento

Geef jezelf Persoonlijkheidstraining cadeau

Tijdens de training Cento per Cento ga je in een beschermde en veilige omgeving 4 dagen met lichaam, geest en gevoel aan de slag. Door fysieke en mentale grenzen te verleggen, ben je in staat om blokkades te doorbreken, energie vrij te maken en concrete individuele oplossingen te vinden. Je leert je gevoelens kennen, jezelf te accepteren en te waarderen. Dit vormt de basis voor een vitaal, succesvol en opgewekt leven.

 

Er zijn duizend en één redenen waarom je niet in staat bent om optimaal te presteren en te genieten van het leven. Met de intensieve persoonlijkheidstraining Cento per Cento ruim je elke barrière op.

 

Wat brengt de training  je?

  • Vergroten van je zelfbewustzijn en zelfvertrouwen
  • Betere sociale vaardigheden en leiderschapscapaciteiten
  • Het vinden van balans tussen werk en privé
  • Meer rust, energie en vitaliteit
  • Beter innerlijk evenwicht en meer tevredenheid

 

Waarom (bijna) 4 dagen?
Deze periode heb je nodig om oud zeer achter je te laten, tot rust te komen en te achterhalen wat je tegenhoudt om te doen wat je graag (anders) wilt doen. Om echt te leren leven en werken vanuit je kracht en dit ook vast te houden.

Voor wie is deze training?
Voor iedereen die aan zijn/haar persoonlijkheid en persoonlijke ontwikkeling wil werken, of je nu manager, directeur, student, topsporter, secretaresse, huisvrouw of chirurg bent, iedereen doet mee om zijn/haar persoonlijke reden.

 

100% toewijding?
Cento per Cento betekent 100%.  Een mooie kans om je problemen aan te pakken en je capaciteiten te ontdekken en te benutten. 100% commitment, lukt dit? Cento per Cento is dan het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven!

 

Eerstvolgende mogelijkheid
11 – 15 maart 2020 (woensdag 18.30 uur t/m zondag 14.00 uur)
Locatie: de monumentale en rustiek gelegen villa Huize Bergen in Vught.

 

Kosten
€ 1.420,- p.p.  (zakelijk excl. btw)
Inclusief vier overnachtingen in éénpersoonskamer met badkamer.
4 x ontbijt, lunch, diner.
Onbeperkt gebruik koffie, thee en water.

 

Betaling in termijnen mogelijk.
Vraag ook naar de package deal van SUZA training en coaching.
Belasting voordeel, kijk bij www.belastingdienst.nl

 

Meer informatie
040-2064144 of 06-20138114 of info@suzatrainingencoaching.nl

“Voel me rustiger,
zelfverzekerder en meer ontspannen.”

“Kwaliteit van leven
met sprongen vooruit.”

Inschrijven

Bedrijfsnaam
Naam *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoon
E-mail *
Geboortedatum
11 + 7 = *
* Verplicht

Deelname en annuleringsvoorwaarden
Je plaats is definitief gereserveerd als je registratie is ontvangen. Je ontvangt dan een schriftelijke bevestiging met de eerste informatie. Als de training is volgeboekt, word je onmiddellijk op de hoogte gebracht.
Annulering
Als je je inschrijving annuleert, wordt een bedrag van € 100 in rekening gebracht. Indien de annulering plaatsvindt later dan 30 dagen vóór de start van de training, wordt 100% van de trainingskosten in rekening gebracht. In geval van voortijdige beëindiging van de training is de vordering tot terugbetaling van de nog verschuldigde kosten ongeldig. Annulering van de training door SUZA training en coaching is altijd mogelijk, bijvoorbeeld als het aantal deelnemers te laag is. In dit geval wordt het volledige bedrag terugbetaald; verdere claims zijn uitgesloten.
Let op!
Deelname aan de training is vrijwillig. Iedereen draagt ​​de volledige verantwoordelijkheid voor zichzelf en hun acties tijdens de training. Een gezondheids- of ongevallenverzekering door de organisator vindt niet plaats. Om methodische redenen is de voortdurende aanwezigheid van alle deelnemers vereist. De trainingen zijn geen vervanging voor therapeutische of medische behandelingen. Als je een psychiatrische, psychotherapeutische of medische behandeling hebt, bespreek de deelname aan de training dan vooraf met je arts of therapeut.
De kosten voor volpension dienen rechtstreeks bij de trainingslocatie te worden voldaan. Als de annulering later dan 8 dagen voor het begin van de training plaatsvindt, kunnen de kosten voor volpension rechtstreeks in rekening worden gebracht door de trainingslocatie.