INDIVIDUELE COACHING

Heb je moeite met de druk om prestaties te leveren? Bijvoorbeeld als manager of als medewerker? Herken je daarbij problemen als stress, onzekerheid en lichamelijke klachten? Dan bieden de individuele coaching sessies van SUZA training en coaching de oplossing. Na vier tot zes sessies keer je zelfverzekerd en met rust in je hoofd terug op de werkvloer. Waarbij de prestaties en het genieten als vanzelf (terug)komen.

Meer informatie?
Bel vrijblijvend: 040-2064144 of 06-20138114
Of mail naar: info@suzatrainingencoaching.nl

 

“Wacht niet op een goede dag,
maak er een!”

WERKWIJZE

Het coaching traject van SUZA training en coaching neemt meestal vier tot zes sessies van 1,5 à 2 uur in beslag, verdeeld over een periode van vier tot zes weken.

 

Tijdens de intake kijkt SUZA training en coaching waar je tegenaan loopt en welke klachten dat oplevert. Zoals een disbalans tussen werk en privé, te veel hooi op je vork, slecht slapen, overgewicht, stress, hoofdpijn, enzovoorts. Verder is het belangrijk dat er tijdens het eerste gesprek een klik is en er sprake is van wederzijds vertrouwen. Ben je open, eerlijk en wil je samenwerken?

 

In de vervolgsessies brengen we je leven in kaart. Hoeveel uur per week werk je? Wat doe je in je vrije tijd? Wat is het eet- en drinkpatroon?

 

Welke relaties met familie, vrienden en op het werk zijn er? Welke spanningen bestaan er daarin? Wat is daar de oorzaak van? Enzovoorts.

 

Na deze uitgebreide inventarisatie kijken we waar je staat en wat je wilt bereiken. In werk én privé. En waarom je die doelen hebt. Ga je ergens voor vanuit een intrinsieke motivatie of doe je het als (onbewuste) vlucht? Of omdat je bevestiging zoekt van buitenaf? Tachtig uur werken per week is prima, mits je daar volledig achter staat en van tijd tot tijd rust neemt.

We maken je ook bewust van de blokkades die optreden naar jouw doelen. Van de contraproductieve mechanismen die je (onbewust) inzet. Zoals verborgen agressie met snelle irritaties, saboterend gedrag in het werk, geen negatieve feedback durven geven aan collega’s, anderen de schuld geven, je anders voordoen dan je bent, et cetera. Dergelijke negatieve en energierovende patronen hebben een persoonlijke oorsprong die je samen met SUZA training en coaching achterhaalt.

 

Daarna ontdekken we met talrijke methoden hoe je die contraproductieven en blokkades het beste los kunt laten. Zodat je de achterliggende problemen op kunt lossen, jouw doelen realiseert en uitdagingen krachtig tegemoet treedt. Enkele van die methoden zijn ervaringsleer, ademtechnieken, visualisatie, wingwave, intensief bewegen en meditatie. Bij ieder persoon is sprake van maatwerk, elke keer is anders. Toch is het resultaat steeds hetzelfde: zelfbewuste mensen die vol zelfvertrouwen de dingen gaan doen die ze echt willen.

 

Belasting voordeel voor particulieren
Individuen kunnen de kosten van de individuele coaching aftrekken van de inkomstenbelasting. Voor de actuele regelingen verwijzen we naar www.belastingdienst.nl