“ Je kunt iets bereiken wat je nog nooit bereikt hebt,
….als je iets doet wat je nog nooit gedaan hebt.”

Tevreden cliënten

Lees hier wat cliënten over SUZA training en coaching zeggen.

'Al na 3 sessies merkten wij thuis verandering bij hem.' Monique (moeder)

“Nadat onze zoon tijdens zijn studie vastliep om persoonlijke redenen, is hij bij Suzanne gekomen voor coaching en begeleiding. Al na 3 sessies merkten wij thuis verandering bij hem.

Hij staat relaxter in het leven, zijn zelfvertrouwen is toegenomen en hij maakt duidelijke keuzes voor zichzelf.

Uiteindelijk was hij na 5 sessies bij Suzanne klaar en gaat hij zijn studie vol vertrouwen weer hervatten. Wij zijn heel blij te zien en te merken dat hij weer goed in zijn vel zit!” Monique (moeder)

'Heb meer zelfvertrouwen. Ik durf mensen dichterbij te laten komen.' Irene, 39 jaar

“Wat heeft de training me tot nu toe gebracht? Ik sta sterker in mijn schoenen. Kan makkelijker loslaten. Heb meer zelfvertrouwen. Ik durf mensen dichterbij te laten komen.

Zou je de training aan iemand anders aanraden? JA, even helemaal terug naar jezelf. Een zoektocht naar wie je bent. Leren hoe je met moeilijke situaties om kunt gaan.” Irene, 39 jaar

'Ik kan beter relativeren en naar mezelf kijken.' Mirjam, 45 jaar

“Wat heeft de training Cento per Cento mij gebracht: Ik ben rustiger en meer ontspannen geworden. Ik kan beter relativeren en naar mezelf kijken. Ik pak dingen weer aan en maak ze af en heb meer zelfvertrouwen.

Ik durf beter te zeggen waar het op staat en betrek niet alles meer op mezelf, kijk vooruit en ben bezig met de toekomst en niet meer met het verleden.

Zou ik de training iemand aanraden: JA, het geeft je rust en zelfvertrouwen. Leert het verleden achter je te laten en verder te gaan met de toekomst en de rest van je leven.” Mirjam, 45 jaar

'Ik voelde me gespannen en kampte met stress' Vrouw, 39 jaar

“Ik kwam bij Suzanne terecht omdat ik op het werk tegen bepaalde dingen aan liep. Ik voelde me gespannen en kampte met stress.

Tijdens het eerste gesprek dat ik met Suzanne voerde gaf ze aan dat de training “Cento per Cento” iets voor mij zou zijn. Ze had snel in de gaten dat ik een rugzak met me meedroeg die me belemmerde. In eerste instantie was ik vrij sceptisch.

Ik stelde me er niet voor open. Suzanne gaf niet op. Ze garandeerde me dat ik als een ander mens terug zou keren van de training. En niets is minder waar! Ik ben 4 dagen met niets anders bezig geweest dan mezelf. En dat gun ik iedereen. Ik heb mijn rugzak een heel stuk lichter kunnen maken.

Heerlijk voor mezelf, maar zeker ook voor mijn gezin! Sinds ik terug ben voel ik me veel meer ontspannen en sta ik meer in mijn kracht. Ik denk nog vaak terug aan de training. Als ik had geweten dat het me zoveel zou brengen, dan had ik het jaren eerder gedaan. Suzanne dankjewel!”
Vrouw, 39 jaar

‘Intense en liefdevolle reis naar mijzelf’ Gaby

“Ik ben veranderd. Ik merk het en verbaas mij erover. De ‘stormen’ zijn er nog wel, maar ik reageer anders. Ik blijf heel dicht bij mijn gevoel en kijk realistischer naar situaties. Negatieve dingen die op mijn pad komen, pak ik snel aan. Ik voel beter wat ik wil en wat voor mij belangrijk is. En ik laat veel sneller los.

 

Ik zorg eindelijk goed voor mijzelf en neem voldoende rust. Ook laat ik dingen makkelijker over aan een ander en laat ik staan wat ik voorheen MOEST doen van mijzelf. Ik ben makkelijker geworden: ach, morgen weer een dag. Ik maak me niet druk om de rommel, maar doe gezellig een spelletje met mijn kindjes.

Het is prachtig weer en ik ga lekker met hen naar buiten. De rest komt straks wel.

 

Ik ben eerlijker naar mijzelf en mijn omgeving gaan kijken. Ik hoef geen masker meer te dragen en doe dat dan ook niet. Ik ben namelijk gewoon al leuk. Ik ben het waard om lief te hebben en geliefd te worden.

 

Jeetje, ik heb jarenlange therapie achter de rug. Werkelijk alles heb ik geprobeerd. En nu, na deze persoonlijkheidstraining, heb ik in vier dagen mijzelf eindelijk geaccepteerd. Dit is het dus: houden van jezelf.

Natuurlijk, het blijft steeds hard werken. De weerstand blijft komen, in welke vorm dan ook. Maar mijn zelfvertrouwen en zelfacceptatie zijn er nu en gaan niet meer weg. Hun afwezigheid heeft mij enorm in de weg gezeten.

 

Ik ben dankbaar, trots en blij dat ik mijzelf deze vier dagen heb gegund. Dat ik deze mooie, bijzondere, intense, harde, maar liefdevolle reis naar mijzelf aandurfde. Dankjewel hiervoor.”

 

Gaby

‘Je leert jezelf kennen en accepteren’ Vrouw, 39 jaar

“Door een aantal gebeurtenissen in mijn leven was ik negatief en onzeker geworden, ten opzichte van alles en iedereen, vooral van mezelf. Na een aantal één-op-één sessies met Suzanne ging het al stukken beter, mede dankzij de handvatten die ze me aanreikte. Om de puntjes op de i te zetten, heb ik de persoonlijkheidstraining “Cento per Cento” gevolgd. Nu ben ik veel zelfverzekerder.

Ik heb meer eigenwaarde, sta sterker in mijn schoenen en heb weer plezier in het leven. En ik sta meer open voor anderen. Ook voor mezelf! Door deze training word je uit de negatieve spiraal gehaald. Je focust op de positieve dingen van jezelf en in het leven. Oud zeer wordt verwerkt. Ja, het is een zeer intensieve training.

En je wordt af en toe met je neus op de feiten gedrukt. “Cento per Cento” is absoluut de moeite waard. Je leert jezelf echt kennen en accepteren. Je ziet alle deelnemers tijdens deze training groeien. Ik raad iedereen dan ook aan om deze ontdekkingsreis te gaan maken. ”

 

Vrouw, 39 jaar

‘Opbouw training zit perfect in elkaar’ Mark

“Zeer goede training, super trots en blij dat ik hem gevolgd heb. Ik heb aardig wat handvatten en inzichten gekregen die ik kan toepassen in mijn privéleven. De eerste week ging super, de weken erna zakte ik wel iets weg. Maar door dingen gewoon te doen en over mijn problemen te blijven praten, kom ik steeds een stapje verder.

Suzanne is enorm enthousiast en de opbouw van deze training zit perfect in elkaar. Dat had ik pas door toen ik bij de allerlaatste oefening helemaal stuk ging. Daarvoor zat ik steeds zo op het randje. Maar echt mijn complimenten, dat ik door deze training ben gaan inzien en een gigantische bevestiging heb gekregen

dat ik exact het juiste pad aan het bewandelen ben om weer helemaal bij mezelf te komen. Dit heeft zeker nog veel tijd nodig, maar stapje voor stapje komen we hier bovenop. Ik doe namelijk zulke goede dingen. Daar heeft deze training zeker aan bijgedragen.”

 

Mark

‘Ik ben zelfbewuster geworden’ Vrouw, 24 jaar

“Na 2,5 week gaat het goed met mij. De beste verandering tot nu toe is dat ik rustiger ben geworden en dingen beter los kan laten. Ik heb deze week een sollicitatiebrief verstuurd, iets wat ik voor de training niet gedaan zou hebben.

Ik zag een kans voorbij komen en heb die ook meteen gepakt (niet eerst gedacht dat het toch niet ging lukken). Daarnaast heb ik ook al meerdere keren hulp gevraagd, o.a. bij het schrijven van de sollicitatiebrief en voor het doen van wat klusjes in huis.

Ik ben zelfbewuster geworden en daar ben ik blij mee..”

 

Vrouw, 24 jaar

‘Ik wil het, ik kan het en ik doe het’ Anoniem

“Dankzij de inspirerende vierdaagse training en de toegewijde coach Suzanne, kan ik fysiek veel meer (aan) dan ik veronderstelde. Bovendien heb ik ervaren dat ik mijzelf mentaal positief kan coachen in plaats van mezelf negatief toe te spreken.

Ik wil het, ik kan het en ik doe het. Ik wist natuurlijk wel dat dit beter werkte. Maar het kwam er gewoon niet van om structureel constructief te denken. Ten slotte heb ik geleerd dat ik mijn emoties heel goed kan reguleren en zo evenwichtig weer in mijn kracht kan komen.

Het draagt allemaal bij aan mijn zelfbeeld en zelfwaardering. Daardoor gun ik het mijzelf om daadwerkelijk de beste versie van mijzelf te worden, en een gezond en gelukkig leven te creëren met familie en vrienden.”

 

Anoniem (uit privacy redenen)

‘Ik sta weer rechtop’ Mirjam

“Stress, verdriet, angst, slapeloosheid, het eeuwige ‘denken’…. Dit alles maakte dat ik steeds minder grip op mijzelf en mijn leven had. Zo kon het niet langer. Omvallen was geen optie. Dus besloot ik de hulp van Suzanne in te roepen. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb.

Na de eerste coachsessie voelde ik mezelf al zoveel beter. Bovendien had ik direct veel aan de handvatten die ik meekreeg. De vierdaagse training daarna was intensief, soms confronterend, maar bovenal erg leerzaam.

Het resultaat? Ik sta weer rechtop en met beide benen op de grond. Ik voel me veel rustiger, zelfverzekerder en meer ontspannen. En ik krijg steeds meer de regie over mijn eigen leven terug.”

 

Mirjam

‘Behoefte aan een mentale check-up?’ Frank, Directeur

“In een wat ‘lastige’ periode in mijn leven heeft Suzanne me op uiterst efficiënte wijze geholpen weer ‘on track’ te komen. Dieperliggende inzichten in mijn manier van handelen legde zij snel en op vakkundige wijze bloot.

Door deze herkenningen zat ik in no time weer lekker in mijn vel. Mijn energielevel steeg razendsnel. Suzanne is een enthousiaste op en top vakvrouw met passie en liefde voor haar vak.

Zit je even op een ‘dood spoor’, trekt het leven je even leeg of heb je behoefte aan een mentale check-up? Ga maar eens met Suzanne praten. Ik beveel haar van harte aan.”

 

Frank

‘Rust en inzicht gekregen’ Lenny, Ondernemer

“Een eyeopener. De training heeft me rust en inzicht gegeven en helpt me de juiste koers te blijven varen.

Daarnaast was het bijzonder om de andere mensen in de groep te leren kennen. Dat voelt als een nieuwe vriendenkring.

Echt een aanrader, deze training. Ik zou er zelfs vakantiedagen voor opofferen.”

 

Lenny

‘Snel resultaat’ Dennis, Sr. Consultant

“Dankzij de praktische en pragmatische aanpak van Suzanne’s coaching, bereik je snel resultaat. Haar manier van communiceren en de vinger op de zere plek leggen, zijn confronterend en leerzaam tegelijk.

De handvatten uit haar coachingssessies zijn niet alleen zakelijk, maar ook privé goed te gebruiken. Suzanne heeft een prettige, laagdrempelige werkwijze.

Een aanrader voor iedereen die even op het goede pad gezet moet worden of een spiegel voorgehouden moet worden.”

 

Dennis

‘Tools om zelfbewust te worden’ Marieke, Marketing & communicatie regisseur

“Wat een kracht heeft Suzanne. Een vrouw met enorm veel liefde voor haar vak en de mens. Een op en top professional!

Ze stelt zich kwetsbaar op en geeft je tools om grenzen te verleggen en zelfbewust te worden.

Ik ben dankbaar dat ik haar heb mogen ontmoeten.”

 

Marieke

‘Intensieve en boeiende ontdekkingsreis’ Frans, Gestalt-therapeut

“Een intensieve en boeiende ontdekkingsreis naar mijn mogelijkheden en onmogelijkheden. Als deelnemer kwam ik in een flow van sensaties en ervaringen,

die ik normaliter niet tegenkom. Als medebegeleider zag ik veranderingen bij de deelnemers in inzichten, ervaringen en gedrag ontstaan.

Dat gaf bij hen verdieping en vertrouwen om nieuwe wegen in te slaan die in ieders leven van belang zijn.”

 

Frans

‘De regie over mijn leven weer terug’ Inez, Redactrice

“Het was erg bijzonder en intens. Ik heb voor mijn gevoel heel veel geleerd. Suzanne wist bij ons allemaal binnen te dringen en de dingen waar we tegenaan lopen en liepen te benoemen.

Al na een paar dagen merkte ik dat ik er veel baat bij heb. Ook mensen mét genoeg zelfvertrouwen raad ik deze training aan.

Je krijgt de regie over je leven terug, in plaats van je te laten leiden door negatieve factoren.”

 

Inez

‘Meer energie en betere uitstraling’ Elly, Verpleegkundige

“Meestal denk je er met een beetje rust wel doorheen te komen. Maar vaak val je sneller terug dan je denkt. Ik had een zetje nodig om deze training te gaan volgen, want ik denk altijd eerst aan een ander en daarna pas aan mezelf. Het werd echter tijd dat ik ook eens aan mijzelf ging denken en een training ging doen waarvan ik mijn verdere leven profijt zou hebben. Dus ik zei JA tegen Suzanne.

Het was zeker zwaar. Je kijkt diep naar jezelf en ervaart wat je minder goede punten zijn. Ook kunnen er dingen aan de orde komen waar je anders nooit over praat, maar waarmee je in je onderbewustzijn toch veel meer bezig bent dan je denkt. Door naar mezelf te kijken, door te voelen en te ervaren wat het met me doet, voel ik me na deze vier dagen opgeruimd, ontspannen.

En ik sta sterker in mijn schoenen. Ik hoor zelfs uit mijn omgeving en op het werk dat ze de verandering aan me merken. Ik kom liefdevol voor mezelf op, heb meer energie en een betere uitstraling. Dat geeft een enorme boost om op deze manier door te gaan.”

 

Elly

‘Een mooie ontdekkingsreis naar mentale kracht’ Marieke Melten

“Hoe blijf je jezelf en in charge van je eigen leven? De 4-daagse retraite van Suzanne Beyer- van Griensven van SUZA training en coaching, kan je hierbij helpen.

Een mooie ontdekkingsreis naar mentale kracht, work-life balance en zelfbewustwording.”

“Een jaar geleden volgde ik deze training, en heb er nog dagelijks baat bij! Aanrader.”

 

Marieke

‘Nog vaak aan Suzanne gedacht’ Ellen Zimmermann

“Ik heb nog vaak aan Suzanne gedacht. Aan haar wonderbaarlijke en opbouwende feedback bij het zingen en de catwalk. En aan haar tips bij het dansen.

Ik ben heel erg blij dat ik Suzanne heb leren kennen. Nogmaals dank voor de super inspiraties en je fabelachtige manier om iemand te motiveren

Kritiek van jou is gemakkelijker aan te nemen dan anders, waarschijnlijk door je hartelijkheid en warmte.”

 

Ellen

‘Ze kunnen de hele wereld aan’ Edwin en Marjolein Coppen, ouders Daphne

“Wij vonden het mooi om te zien dat Daphne na zo weinig trainingen een hele andere houding had gekregen.

Hoe die meisjes op de catwalk liepen, als meiden die de hele wereld aankonden.

Of ze er nou verder in gaan of niet, het is een leerzaam proces voor ze geweest.”

 

Edwin en Marjolein

‘Leuk om met je houding bezig te zijn’ Daphne Coppen

“Ik vond de training erg leerzaam. Vooral het leren lopen op de catwalk houdt meer in dan je denkt. De tips waren erg waardevol.

De tips waren erg waardevol. Het dansen leerde ons ritmisch te lopen op muziek.

Het was leuk om met een stel leeftijdgenoten bewust met je houding bezig te zijn. Een aanrader voor iedereen.”

 

Daphne

‘Meer zelfvertrouwen’ Dolf Wittkamper, vader Myrthe

“Ik vind de cursus een heel goede combinatie van dans en jezelf presenteren.

Onze dochter heeft nog meer zelfvertrouwen heeft gekregen. Ze heeft het heel leuk gevonden.”

“Vooral omdat de cursus met veel passie wordt gegeven,”

 

Dolf

‘Tools om je valkuilen te herkennen’ Marieke, manager

“Weer thuis na een4-daagse marathon in de vorm van een soort retraite. Het was zwaar, confronterend, bizar, bijzonder, mooi, emotioneel, waardevol en ontzettend leerzaam. Had niet gedacht na de tweede dag dat ik dit na afloop zou zeggen.

Maar ik kan je echt aanbevelen deze ‘reis’ eens in je leven ‘te boeken’. De rust, het verlichte gevoel en de tools die je hebt gekregen, helpen om in het dagelijks leven je valkuilen tijdig te herkennen en bij te sturen.

En gelukkig mag je vallen en opstaan. De oefeningen, aantekeningen, ervaringen en meditatie geven kracht om je doelen te realiseren.”

 

Marieke

‘Zelfverzekerder geworden’ Erik de Mos, vader Frederique

“Frederique is een leuke meid die zich vaak stoer, maar daarmee ook wat minder elegant gedraagt.

De cursus heeft haar vrouwelijke kanten duidelijk geactiveerd.

Ook haar zelfverzekerdheid als jonge vrouw is vergroot.”

 

Erik

‘Veel inzicht gekregen’ Frederique de Mos

“Ik wil in de toekomst professioneel fotograaf worden. Dan werk ik ook met modellen

De cursus heeft mij veel inzicht gegeven in wat modellen wel en niet kunnen.

Daarmee kan ik later weer verder!”

 

Frederique

‘Een persoonlijkheid met lef en flair’ Jeanne-Tine van Vonderen, moeder Juul

“Ik kwam via mijn netwerk met Suzanne in contact. Zij is een sprankelende en open persoonlijkheid. Toen ik hoorde van haar modeltraining en het doel ervan, leek me dat echt iets voor mijn dochter. Juul heeft er veel geleerd en er bleek een talent bij haar aangeboord.

Zodra zij op de catwalk kleding showt, zien we een heel andere Juul. Een persoonlijkheid met lef en flair. Iemand die zich durft te laten zien met een open en enthousiaste blik. Deze ervaring geeft haar ook in het dagelijks leven het gevoel dat ze gezien mag worden.”

Zonder terughoudendheid en vol zelfvertrouwen. Het is fijn als je dit aan je kind kunt meegeven.”

 

Jeanne-Tine

‘Verder komen als model’ Juul Huizinga

“Ik vond het een super leuke en leerzame training en heb er ook meer zelfvertrouwen en een betere houding van gekregen.

Ik denk wel dat ik wil proberen verder te komen als model. Dat heeft deze training mij laten inzien.

Al met al een toptraining en een aanrader voor iedereen!”

 

Juul

‘Effectief geholpen’

“Door de vele gevarieerde lichamelijke oefeningen ben ik op punten gestoten waarvan ik niet wist dat ze me belasten.

Alleen door mijn leven te veranderen, kon ik ze verhelpen. Met hulp van Suzanne is dat gelukt.

Met als resultaat dat ik me nu veel vrijer voel.”

 

Vera

‘Ik ga er weer voor’ Ulrike Jordan

“De training heeft me veel veranderd. Ik ben opener geworden, met oog voor mijn gevoelens. In mijn werk ben ik veel meer opbouwend aanwezig. Ik ga er weer voor. Tot genoegen van mijn collega’s en leidinggevenden.

De oefeningen en confronterende vragen van Suzanne hebben mij een spiegel voorgehouden. Ze hebben me geleerd om mij te richten op de werkelijke vragen in het leven.

In vier dagen is mijn kwaliteit van leven met sprongen vooruit gegaan.”

 

Ulrike Jordan

‘Geleerd welke sterke punten ik heb’ Sarah Kneffel

“Ik heb geleerd welke sterke punten ik heb. Verder ben ik het leven anders gaan waarderen, meer gaan genieten.

Als je jezelf beter wilt leren kennen, is deze training een aanrader. En Suzanne?

Je merkt dat ze veel plezier heeft in wat ze doet.”

 

Sarah

‘Absoluut een aanbeveling’ Günther Ebner

“De training heeft me duidelijk gemaakt waar ik in het leven sta en wat ik wil veranderen.

Mede dankzij de doordachte training, uitstekende trainers en hun begeleiding.

Absoluut een aanbeveling.”

 

Günther

‘Mensen vinden me zelfbewuster geworden’ Peter Mertens

“Ik had constant het gevoel aan de verwachtingen van anderen te moeten voldoen. Van collega’s, maar ook van vrienden en mijn gezin. Eerlijk gezegd ontleende ik er mijn eigenwaarde aan. Dat hield ik op den duur niet vol. Ik werd langzaamaan futloos en tegelijkertijd innerlijk onrustig, angstig, soms ook agressief.

Ik voelde me ontevreden, de lol ging er af. Met de 4-daagse persoonlijkheidstraining “Cento per Cento” heb ik dat rigoureus aangepakt. Ik weet nu precies wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. Mensen vinden me zelfbewuster en zelfverzekerder geworden. Plezieriger ook, meer ontspannen in de omgang.

Ik bereik ook meer. Hoe ik tegenwoordig omga met de ‘eisen’ van mijn omgeving? Nou, die pak ik gewoon op. En als het echt niet kan, geef ik dat rustig aan.”

 

Peter

Referentie Dr. Wolfgang Merz Nederlands

“Veelzijdig, ambitieus en betrokken. Sinds bijna 20 jaar heb ik Suzanne Beyer van Griensven als trainer en coach begeleid, heb daarbij niet alleen de ontwikkeling van haar persoonlijkheid, maar ook haar beroepsmatige ontwikkeling van succesvolle danseres/choreografe en danspedagoge tot zelfstandige en succesvolle trainer en coach met verbazing en bewondering gevolgd.

Ik waardeer haar veelzijdigheid en menselijkheid, haar speelse en tegelijk betrokken en ambitieuze inzet bij de begeleiding van mensen. Haar humor, levendigheid, talent voor beweging en haar stralende vrouwelijkheid doen ook bij onzekere en geremde deelnemers van de training het ijs bijzonder snel smelten.

Suzanne heeft haar beroepsmatige weg omhoog veroverd door vele tientallen jaren hard en consequent werken. Daardoor weet ze uit eigen ervaring wat zij de mensen bijbrengt en welke successen bereikt kunnen worden. Zij belichaamt een geweldige mix van dans, sport, levenservaring en psychologie van lichaam, gevoel en verstand.”

 

Dr. Wolfgang Merz

Referentie Dr. Wolfgang Merz Duits

“Seit beinahe 20 jahre habe ich Suzanne Beyer-van Griensven als Trainer und Coach begleitet und dabei nicht nur die Entfaltung ihrer Persönlichkeit sondern auch ihre berufliche Entwicklung von der erfolgreichen Tänzerin/Choreographin und Tanzpädagogin zur selbstandigen und erfolgreichen Trainerin/Coach mit Staunen und Bewunderung verfolgt.

Ich schätze ihre Vielseitigkeit und ihre Menschlichkeit, ihren spielerischen und zugleich engagierten und ehrgeizigen Einsatz in der Begleitung von Menschen. Ihr Humor, ihre Lebendigkeit, ihr Bewegungstalent und ihre strahlende Weiblichkeit lassen auch bei unsicheren und blockierten Seminarteilnehmern sehr schnell das “Eis schmelzen”.

Sie hat sich ihren beruflichen Weg hart und konsequent über viele Jahrzehnte hinweg erarbeitet, so dass sie aus der eigenen Erfahrung weiss, was sie lehrt und welche Erfolgsziele zu erreichen sind. Sie verkörpert eine wunderbare Mischung aus Tanz, Sport, Lebenserfahrung und Psychologie, aus Körper, Gefühl und Verstand.”

 

Dr. Wolfgang Merz