DANS: Je leven

Impulsen volgen, in beweging komen, gevoelens uitdrukken en kracht voelen. Als we onbevangen dansen, voelen we in al onze vezels dat we echt leven. En als we intensief en krachtig leven, bewegen we ook soepeler. Velen kennen deze wisselwerking.

 

Maar als wij het ene verminderen, heeft dit ook invloed op het andere. Precies hier haakt de training ‘DANS: je leven’ op in. In een beschermde en veilige omgeving kun je gewoon bewegen, zonder plan of instructie. Zo ontdek je jouw bewegingsmogelijkheden. Je ontdekt je lichamelijke energie te voelen en uit te drukken. Op een speelse, lichte manier hef je blokkades op en raak je spanningen kwijt. Je gaat losser bewegen, met nieuwe ritmes, snelheden en ook eens ‘uit de maat’.

De kracht, moed en levendigheid die je tijdens het dansen voelt, veranderen ook de choreografie van je leven. Je wordt zekerder in de stappen die je neemt. Meer soeverein in je eigen stijl, duidelijker in je uitdrukkingskracht en succesvoller in je optreden. Je danst niet meer naar de pijpen van wie dan ook. Je danst je eigen levensdans.

 

Als voormalige danseres en choreografe weet ik hoe dans en persoonlijke ontwikkeling in elkaar kunnen grijpen. Deze ervaring wil ik graag met je delen. Ik wil je wegen laten zien hoe je dansend, licht en stralend door het leven kunt bewegen.

Wat ga je bereiken?

  • Je komt jezelf tegen bij het bewegen en ontdekt zo het ritme waarin je leeft en de maat die je niet zelf bepaalt.
  • Je ontdekt je eigen lichaamssignalen bij het spontane bewegen en volgt steeds meer je intuïtie.
  • Je versterkt je uitstraling, levendigheid en emotionele expressie.
  • Je wordt zelfbewuster, zekerder en moediger.
  • Je komt opnieuw met jezelf en met de wereld in contact.
  • Al dansend raak je spanningen kwijt, breek je energiebronnen open en win je aan nieuwe kracht en levensvreugde.
  • Je laat je niet meer zo snel uit je ritme brengen door gedachten en verwachtingen van anderen.

Datum: 25. bis 28. April 2019 (donderdag 17:00 tot zondag 15:00)

 

Investering 

3-daagse training bij trainingslocatie Leuther Mühle,

Hinsbecker Str. 34,

D-41334 Nettetal

Euro 590,00 *

*Zakelijk excl. 21% btw.

Inschrijven

Bedrijfsnaam
Naam *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoon
E-mail *
Geboortedatum
11 + 7 = *

Deelname en annuleringsvoorwaarden
Uw plaats is definitief gereserveerd als uw registratie is ontvangen. U ontvangt dan een schriftelijke bevestiging met de eerste informatie. Als het seminar al is volgeboekt, wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht.
Annulering:
Als de inschrijving wordt geannuleerd, wordt de terugbetaling betaald ten bedrage van € 400. Als de annulering plaatsvindt later dan 60 dagen vóór de start van de training, blijft 100% van de eerste termijnbetaling behouden. In geval van voortijdige beëindiging van de training is de vordering tot terugbetaling van de nog verschuldigde kosten ongeldig. Eventuele openstaande gedeeltelijke bedragen zijn verschuldigd, zelfs als de training wordt geannuleerd. Annulering van de training door SUZA is altijd mogelijk, vooral als het aantal deelnemers te laag is. In dit geval wordt het volledige seminargeld terugbetaald; verdere claims zijn uitgesloten.
Let op!
Deelname aan de training is vrijwillig, Iedereen draagt ​​de volledige verantwoordelijkheid voor zichzelf en hun acties tijdens de training. Een gezondheids- of ongevallenverzekering door de organisator vindt niet plaats. Om methodische redenen is de voortdurende aanwezigheid van alle deelnemers vereist. De trainingen zijn geen vervanging voor therapeutische of medische behandelingen. Als u een psychiatrische, psychotherapeutische of medische behandeling heeft, bespreek de deelname aan de training dan met uw arts of therapeut.
De kosten voor volpension dienen rechtstreeks bij de trainingslocatie te worden voldaan. Als de annulering later dan 8 dagen voor het begin van de training plaatsvindt, kunnen de kosten voor volpension rechtstreeks in rekening worden gebracht door de trainingslocatie.